Cursus verantwoord rijgedrag

Plannen en afspreken

Actuele cursusdata & inplannen 

Nadat u de cursus heeft betaald, gaan wij de cursus inplannen. We vinden het belangrijk dat u de cursus snel volgt. Liefst binnen twee maanden na uw betaling.

Cursus inplannen? Bel ons!

Wilt u met ons overleggen over de planning? Dat kan. Zodra u heeft betaald, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wacht tot u onze ontvangstbevestiging binnen heeft. Daarna heeft u een week de tijd om ons te bellen over de planning. U kunt ons bellen op telefoonnummer 088 227 77 00, kies optie 4. Na een week gaan wij de cursus inplannen. Als wij binnen deze week niets van u gehoord hebben, plannen wij de cursus voor u in. De planning kan dan niet meer veranderen.

U krijgt vanzelf een oproep

Uiterlijk vier weken na uw betaling krijgt u een oproep voor de cursus. In de oproep staat precies waar u moet zijn. En op welke dagen en op welke tijdstippen u wordt verwacht. Als u eenmaal de oproep heeft gekregen, staat de planning vast.

Cursuslocatie en route

De cursussen worden afgenomen op deze CBR-locaties:

Tip: Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer, want examenvoertuigen hebben voorrang op de - zeer beperkte - parkeerruimte. Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen ergens anders te parkeren.

Ik kan niet naar de cursus komen

Laat het ons zo snel mogelijk weten als u echt niet naar de cursus kunt komen. Dat kan op twee manieren:

Bel onze klantenservice: 088 227 77 00, kies optie 2

Schrijf een brief. Leg in uw brief uit waarom u niet kunt komen. Stuur uw brief naar:
CBR, divisie Rijgeschiktheid
Postbus 3012
2280 GA Rijswijk

Houdt u er rekening mee dat we u naar bewijs kunnen vragen. Bijvoorbeeld een doktersverklaring.

Kom op tijd!

Zorg dat u op tijd aanwezig bent bij de cursus. Als u niet meewerkt aan de cursus, wordt uw rijbewijs ongeldig. Wees op tijd op alle cursusdagen, én bij het eventuele persoonlijke gesprek met de trainer. Het spreekt vanzelf dat u niet onder invloed bent van alcohol of drugs. Oók niet van de dagen ervoor.

feedback