Gevonden zoekresultaten voor: 'Zelfreflectieformulier'

5 Resultaten gevonden

 1. Moet ik een zelfreflectieformulier bij het praktijkexamen T invullen?

  Moet ik een zelfreflectieformulier bij het praktijkexamen T invullen? Moet ik een zelfreflectieformulier bij het praktijkexamen T invullen? Ja, na afloop van het examen vult u een ... zelfreflectieformulier in. De inhoud van het zelfreflectieformulier heeft geen invloed op de uitslag van het examen.
 2. Praktijk

  Praktijk Praktijk Moet ik een zelfreflectieformulier bij het praktijkexamen T invullen? Kan mijn instructeur meerijden tijdens het praktijkexamen T? Is het volgen van praktijklessen
 3. Waarom ben ik gezakt voor mijn praktijkexamen?

  antwoorden op het zelfreflectieformulier met wat de examinator is opgevallen tijdens het examen? Bespreek dit dan met jouw instructeur. Goed om te weten Hoor je wel eens dat er een maximum aantal kandidaten
 4. Hoe bereid je je voor?

  Een goede voorbereiding is het halve werk. Hier krijg je tips waar je op kunt letten. Hoe je kunt oefenen. En wat je moet meenemen naar het rijexamen.
 5. Tussentijdse toets

  Altijd handig, een tussentijdse toets voor je rijexamen. Dan wen je alvast aan de examensituatie bij het CBR. Je krijgt tips mee. En je kunt vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen op je examen. Dat is de moeite waard. Dus lees snel verder hoe dat gaat.

feedback

Filter resultaten

Wat wil je doen?

Welk vervoer?

Welke dienst?