CBR Info

Functiewisselingen in management CBR

Functiewisselingen in management CBR

Op 1 januari 2021 is Martin Stevens gestart als divisiemanager CCV en Ed Eering als divisiemanager Theorie.

Martin Stevens was tot 1 januari nog divisiemanager Theorie. Daarnaast nam hij tijdelijk de functie van divisiemanager CCV waar. Ed Eering maakt de overstap van de divisie Rijvaardigheid, waar hij de laatste drie jaar operationeel manager was. Dennis Goedgeluk volgt Ed Eering op als operationeel manager bij de divisie Rijvaardigheid. Samen met de andere operationeel manager Gerrit van Kouterik is hij verantwoordelijk voor de afdeling praktijkexamens. Dennis Goedgeluk werkte sinds 2019 hij als manager productmanagement bij de divisie Rijvaardigheid.

    Verder in CBR Info januari 2021

    Personen met een rijbewijs waarvan de geldigheidsduur is verlopen of verloopt in de periode vanaf 1 december 2020 mogen in ieder geval blijven rijden tot en met 28 februari 2021. Dit geldt ook voor beroepschauffeurs van wie code 95 op het rijbewijs verloopt in deze periode. Dat heeft minister Van Nieuwenhuizen (IenW) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.
    De theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten gaan in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari niet door bij het CBR. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’.
    Op 1 januari 2021 is Martin Stevens gestart als divisiemanager CCV en Ed Eering als divisiemanager Theorie.
    Examenuitslagen en certificaten die vanwege de coronamaatregelen dreigen te verlopen, worden opnieuw verlengd. Dit heeft minister Van Nieuwenhuizen recentelijk laten weten. CBR past hierop de systemen aan.
    Het CBR is in januari op social media de publiciteitscampagne ‘Code 95, meer dan een verplicht nummer’ gestart.
    Per 1 januari 2021 is de wetswijziging rondom registratie- en kentekenplaatplicht voor landbouwvoertuigen ingegaan. Bestaande landbouwvoertuigen moeten zich registreren bij de RDW.
    Korte nieuwsberichten over het CBR.