Training voor keurend artsen en specialisten

E-learning ZorgDomein

De communicatie tussen de keurend artsen, medisch specialisten en behandelend artsen verloopt steeds meer digitaal. Voor deze digitale communicatie heeft ZorgDomein een artsenportaal voor het CBR gebouwd. Om u als arts te helpen bij (het opstarten van) het werken met ZorgDomein voor de papierloze communicatie is er een e-learning beschikbaar.

De e-learning ‘gebruik ZorgDomein voor CBR’ staat in de leeromgeving bij plusport. Ook uw collega’s kunnen deze e-learning bekijken. Deze e-learning is informatief.

Schrijf u via bovenstaande link in voor deze e-learning. Vul eerst uw gegevens in. Daarna krijgt u een scherm te zien, waarin u uw specialisme aangeeft. Vervolgens krijgt u de voor uw specialisme beschikbare trainingen te zien. Staat uw specialisme er (nog) niet tussen of bent u geen medisch specialist? Kiest u dan voor het specialisme keurend arts. Heeft een medewerker van u geen BIG-nummer dan kan daar 123456789 ingevuld worden.

Mocht u al een andere e-learning van het CBR gevolgd hebben, kunt u gewoon inloggen in uw account bij plusport. Daar is de ZorgDomein e-learning ook beschikbaar.