Waar vind ik het keuringsverslag?

Het keuringsverslag vindt u bij uw bericht op Mijn CBR. Als u 75 jaar of ouder bent en een groot rijbewijs heeft, dan is een medische keuring nodig voor de beoordeling van uw Rijgeschiktheid. U krijgt dan een bericht dat u voor onderzoek naar een arts moet. De arts vult een keuringsverslag in en soms nog andere vragenformulieren over uw gezondheid.

Hoe vind ik het keuringsverslag op Mijn CBR?
1. Log in op Mijn CBR.
2. Klik op Lopende zaken.
3. Klik op Gezondheidsverklaring(en) rijbewijs, hier vindt u de berichten die het CBR u gestuurd heeft. Daar staat ook het keuringsverslag. Het bericht waar het keuringsverslag in staat heet Verwijzing naar keurend arts.

Hoe ontvang ik het keuringsverslag?
U ontvangt binnen 4 weken na ontvangst van uw Gezondheidsverklaring het keuringsverslag digitaal via Mijn CBR of per post:

  • Ik heb de Gezondheidsverklaring via Mijn CBR ingevuld
    Dan ligt het eraan wat u als correspondentievoorkeur aangegeven heeft:
    • Heeft u als correspondentievoorkeur digitaal ingevuld? Dan krijgt u een e-mail van ons. Hierin staat dat er een bericht voor u klaar staat op Mijn CBR. Op Mijn CBR staat de verwijzing en het keuringsverslag.
    • Heeft u als correspondentievoorkeur papier ingevuld? Dan krijgt u uw verwijzing en het keuringsverslag per post, maar u kunt ze ook op Mijn CBR bekijken.
  • Ik heb een papieren Gezondheidsverklaring ingevuld
    Dan krijgt u de verwijzing en het keuringsverslag per post. U kunt ook digitaal de status en onze berichten bekijken op Mijn CBR.

Lukt het u niet om de verwijsbrief en het keuringsverslag via Mijn CBR te bekijken? Bekijk dan ons advies als u het lastig vindt om internet te gebruiken.

Meer informatie
Wanneer moet ik naar een arts voor het invullen van het keuringsverslag?


feedback