Kan ik mijn rijbewijskeuring doen zonder ZorgDomein?

Als uw arts uw rapporten via ZorgDomein naar ons stuurt, komen de rapporten meteen bij ons binnen en kunnen wij snel aan de slag met uw rijbewijskeuring. Maar u hoeft niet verplicht naar een arts die ZorgDomein gebruikt. Als het u niet uitmaakt of de arts ZorgDomein gebruikt, kiest u een geschikte arts of specialist bij u in de buurt zonder te controleren of deze ZorgDomein gebruikt. Het is belangrijk dat u de formulieren bij uw verwijzing dan uitprint en meeneemt naar uw afspraak.

Als de arts geen ZorgDomein gebruikt, moeten de rapporten die uw arts invult per post naar ons verstuurd worden. Spreek met de arts af of u dit zelf doet, of dat de arts dit doet.

Wat gebeurt er nadat de rapporten per post naar het CBR gestuurd zijn?
Het CBR gaat aan de slag met uw keuring zodra uw rapporten bij ons binnen zijn. Als dit per post gaat, kan het wat langer duren voordat de rapporten bij ons binnen zijn. Dit ligt aan hoe snel de rapporten verstuurd worden en hoe snel de postbezorging gaat. Als de rapporten bij ons binnen zijn, sturen wij binnen 4 weken per post onze reactie.

Wanneer de rapporten per post verstuurd worden, komt hier geen kopie van in Mijn CBR. Van de brieven die het CBR naar u stuurt, krijgt u wel een kopie in Mijn CBR.

feedback