Kan ik de cursus in 1 week doen?

De volgende cursussen kunt u binnen 1 week doen als dat nodig is voor uw werk, omdat u naar het buitenland gaat of als u in het buitenland woont:

Wat moet ik doen om de cursus in 1 week te doen?
Als u de cursus in 1 week wil doen, laat u dit binnen 2 weken nadat u de uitnodigingsbrief heeft gekregen aan ons weten. Als u de cursus niet binnen 2 weken reserveert, plannen wij deze namelijk voor u in. Is de cursus al ingepland? Laat ons dan zo snel mogelijk weten dat u de cursus toch in 1 week wilt doen. Dan kijken wij wat er mogelijk is.

Laat ons weten dat u de cursus in 1 week wil doen door een mail te sturen naar verhindering@cbr.nl. Of stuur een brief naar:
CBR, divisie Rijgeschiktheid
Postbus 3012
2280 GA Rijswijk

In uw brief of mail laat u ons weten waarom u de cursus in 1 week wilt doen. Dit kan alleen in bepaalde gevallen. Daarvan hebben wij in de meestal bewijs nodig:

  • Bent u zeeman? Stuur dan een kopie van uw monsterboekje mee.
  • Gaat u minimaal een half jaar naar het buitenland of bent u voor uw werk veel in het buitenland? Stuur hier dan bewijs van mee. Bijvoorbeeld een bewijs van uitzending, vliegtickets of bewijs dat u in het buitenland gaat werken of stage gaat lopen.
  • Woont u in het buitenland en bent u ook niet in Nederland ingeschreven? Als wij uw berichten sturen naar een buitenlands adres, hoeft u geen bewijs mee te sturen. Uw buitenlandse adres is dan het bewijs.

Zijn er data waarop u de cursus niet kunt doen? Laat dat dan weten in uw bericht. Hier houden wij rekening mee bij het inplannen van uw cursus.

Vervolg
U krijgt binnen 5 werkdagen een reactie op uw bericht. Wij geven u dan een voorstel wanneer u de cursus kunt doen.feedback