Hoe vraag ik Klein Vaarbewijs 1 aan?

Als u uw examen gehaald heeft, vraagt u uw Klein Vaarbewijs 1 aan via Mijn CBR. Uw vaarbewijs is voorzien van een ICC Inland waters. Deze hoeft u niet nog eens apart aan te vragen.

1. Log in op Mijn CBR met SMS of App.
  2. Klik op Alle taken of op de button Iets anders
  3. Klik onder Recreatievaart op Gezondheidsverklaring recreatievaart
  4. U volgt alle verdere stappen zoals aangegeven.
  5. Klik onder Recreatievaart op Vaarbewijs aanvragen
  6. Klik op Eerste aanvraag vaarbewijs
  7. Klik op Start
  8. U kiest de pas met de meeste bevoegdheden (waar u recht op heeft).
  9. U volgt alle verdere stappen zoals aangegeven.
  10. U ontvangt uw vaarbewijs binnen 5 werkdagen.

Hoe vraag ik het vaarbewijs aan als ik geen DigiD heb?
Alleen als u geen DigiD heeft, vraagt u het vaarbewijs aan via het aanvraagformulier. U ontvangt een betaalverzoek. Als wij de betaling binnen hebben, sturen wij binnen 2 weken het vaarbewijs naar u toe.