Hoe log ik in op Mijn CBR?

Via Mijn CBR regelt u gemakkelijk al uw zaken met het CBR. U kunt bijvoorbeeld examens reserveren, een Gezondheidsverklaring invullen en de berichten lezen die u van het CBR heeft gekregen. Om in te loggen gebruikt u DigiD. Hieronder leest u hoe u inlogt op Mijn CBR.

1. Ga naar Mijn CBR. Het kan zijn dat u in een wachtrij komt voordat u kunt inloggen. Er is een wachtrij omdat Mijn CBR niet iedereen tegelijk kan helpen en het systeem vastloopt als er te veel mensen op de website zijn.
  2. Op het scherm ziet u wat uw plek is in de wachtrij. Ook ziet u wanneer u aan de beurt bent om in te loggen.
  3. Bent u aan de beurt? Dan wordt u binnen een paar seconden doorgestuurd naar de inlogpagina. U heeft dan 2 minuten de tijd om in te loggen. Logt u niet in binnen de 2 minuten? Dan komt u opnieuw in de wachtrij.
  4. Kies DigiD met sms-controle of de DigiD-app.
  5. Volg de stappen om in te loggen met DigiD. Krijgt u een foutmelding? Probeer dan opnieuw in te loggen en controleer of u de juiste DigiD gegevens invult. Als het niet lukt om in te loggen, neem dan contact op met DigiD.
  6. U bent nu ingelogd in Mijn CBR.

Waar vind ik mijn berichten, reserveringen of uitslagen op Mijn CBR?
De berichten die het CBR digitaal voor u klaarzet over de Gezondheidsverklaring ziet u terug in Mijn Dossier. Hier staat ook alle informatie over uw toetsen en examens. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Welke internetbrowser kan ik het beste gebruiken?
Wij adviseren één van deze browsers te gebruiken:

• Google Chrome
  • Samsung Internet
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Wat zijn de openingstijden van Mijn CBR?
De openingstijden van Mijn CBR zijn elke dag van 6.00 tot 00.00 uur.

In welke talen is Mijn CBR beschikbaar?
Mijn CBR is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.