Hoe kom ik aan het keuringsverslag?

Bent u 75+ of heeft u een groot rijbewijs? Dan is een medische keuring standaard onderdeel van de beoordeling van uw rijgeschiktheid. U krijgt dan een bericht in Mijn CBR met een verwijzing naar een arts. De arts vult een keuringsverslag in en soms nog andere formulieren over uw gezondheid. Alle formulieren die uw arts of specialist moet invullen vindt u bij uw bericht in Mijn CBR.

Waar vind ik het keuringsverslag in Mijn CBR?
1. Log in op Mijn CBR.
2. Ga naar Mijn dossier.
3. Onder Mijn gezondheidsverklaringen rijbewijzen vindt u de berichten die het CBR u gestuurd heeft. Daar staat ook het keuringsverslag. Het bericht waar het keuringsverslag in staat heet Verwijzing naar keurend arts

Hoe weet ik dat het keuringsverslag voor mij klaarstaat in Mijn CBR?
Nadat u een Gezondheidsverklaring heeft ingevuld, hoort u of u een medische keuring moet doen. Hoe snel u van ons hoort, hangt af van uw situatie. Wanneer uw verwijzing en het keuringsverslag klaar staan, krijgt u van ons een bericht.

• Heeft u uw Gezondheidsverklaring digitaal ingevuld? Dan krijgt u een e-mail van ons. Hierin staat dat er een bericht voor u klaar staat in Mijn CBR.
• Heeft u een papieren Gezondheidsverklaring ingevuld? U krijgt uw verwijzingen en formulieren per post, maar u kunt ze ook in Mijn CBR bekijken.

Meer informatie
Wanneer moet ik naar een arts voor het invullen van het keuringsverslag?

feedback