Hoe kies ik een andere specialist dan de specialist die het CBR gekozen heeft?

Neem contact met ons op als u een andere specialist wil kiezen. Dit doet u als u door het CBR naar een specifieke specialist verwezen bent, maar u toch liever naar een andere specialist wilt. Zoek alvast een andere specialist in de Specialistenzoeker en geef uw voorkeur bij ons aan. Wij kijken dan samen met u of u naar de specialist van uw keuze verwezen kunt worden.

Vervolg
Als er een afspraak is gemaakt bij de nieuwe specialist, wordt uw oude verwijzing ingetrokken. U krijgt een nieuwe verwijzing voor de gemaakte afspraak met de nieuwe specialist. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe specialist de documenten ontvangt.

ADHD, ADD of autisme
Heeft u ADHD, ADD of autisme en wilt u naar een andere specialist dan degene waar het CBR u naar doorverwijst? Bekijk dan hieronder welke situatie voor u geldt en wat u moet doen.

  • Doet u voor het eerst rijexamen en heeft u een verwijzing naar een specifieke specialist ontvangen? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op om te vragen of u zelf een andere specialist kan kiezen uit de Specialistenzoeker.
  • Verlengt u uw rijbewijs en heeft u een verwijzing naar een specifieke specialist ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een nieuwe verwijzing.

Meer informatie
Hoe vind ik een keuringsarts of specialist?