Hoe betaal ik mijn cursus?

U krijgt per post 2 rekeningen van ons. Eén voor de opleggingskosten en één voor de uitvoeringskosten van de cursus. Neem de volgende stappen nadat u de eerste brief heeft ontvangen:

  1. Ga naar Mijn CBR. U heeft een DigiD met sms-controle of de DigiD-app nodig.
  2. Klik op de melding dat u de opleggingskosten kunt betalen.
  3. Controleer uw gegevens. U kunt uw contactgegevens aanpassen als dat nodig is.
  4. Kies uw bank. Klik daarna op Afrekenen. U wordt naar uw bank geleid om te betalen.
  5. Nadat u via iDeal betaald heeft, komt u terug op Mijn CBR. Klik op Bekijken status om terug te gaan naar uw overzicht. U ziet nu staan dat de opleggingskosten betaald zijn.
  6. Als de opleggingskosten verwerkt zijn, kunt u de uitvoeringskosten betalen. Dit kan vanaf de volgende dag. U krijgt ook een brief met de rekening voor de uitvoeringskosten.
  7. Klik in Mijn CBR op de melding dat u de uitvoeringskosten kunt betalen. Volg dezelfde stappen als bij de opleggingskosten.
  8. Als de uitvoeringskosten verwerkt zijn, kunt u de cursus inplannen. Meestal is dat de volgende dag. U krijgt ook een brief waarin wij u vragen de cursus in te plannen.

Ik kan niet via Mijn CBR betalen
Lukt het betalen via Mijn CBR niet door een storing? Probeer het dan later nog eens. U kunt er ook altijd voor kiezen om de rekening(en) over te maken via internetbankieren. Hoe u dit doet, leest u in uw brief.