Het machtigen van mijn rijschool lukt niet via mijn.cbr.nl

Wat heb ik nodig om mijn rijschool te machtigen?
Lukt het machtigen van je rijschool niet via mijn.cbr.nl? Misschien maak je dan gebruik van een webbrowser die niet wordt ondersteund. Wij adviseren in dat geval gebruik te maken van Internet Explorer versie 7 of hoger of Firefox versie 3 of hoger.

Verder heb je DigiD nodig om je rijschool te machtigen op mijn.cbr.nl. Doe hier de check om te controleren of je computer voldoet aan de eisen van DigiD.
Gebruik je Windows XP, dan is servicepack 3 vereist om te kunnen inloggen op DigiD. Ja kan Windows XP servicepack 3 installeren via het Microsoft Download Center. Meer informatie vind je op de website van Microsoft.

Schriftelijk machtigen
Wanneer het machtigen van je rijschool niet lukt via mijn.cbr.nl, kunt je jouw rijschool schriftelijk machtigen met het formulier Machtiging rijschool door kandidaat voor praktijkexamen B, BE en A. Dit formulier moet zijn voorzien van een kopie van je geldige identiteitsbewijs. Wij verzoeken je om er rekening mee te houden dat de verwerking van een papieren machtigingsformulier ongeveer een week duurt inclusief postverzending.