Service

Examencentrum Amsterdam

Adresgegevens
Naritaweg 150
1043CA Amsterdam
Tel. 088 227 77 00


Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, of op papier in onze webshop of bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt. De papieren Gezondheidsverklaring is ook te koop bij het CBR-examencentrum in AmsterdamArnhem en Eindhoven. U kunt hier alleen met pin betalen. Examencentrum Rijswijk is sinds vrijdag 3 januari gesloten wegens brand. Voor het kopen of inleveren van Gezondheidsverklaringen in Rijswijk kunt u tijdelijk terecht bij de receptie van ons kantoor aan Sir Winston Churchilllaan 297 in Rijswijk. De Gezondheidsverklaring voor de recreatievaart is niet verkrijgbaar bij de examencentra.

Het centrum is op werkdagen geopend tussen 08.30 en 16.30 uur.

Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer (bushalte voor het pand, en 10 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk).

Let op! Er zijn wegwerkzaamheden in de buurt van dit examencentrum. Plan je reis van te voren en houd rekening met een langere reistijd naar dit examencentrum. Kijk voor meer informatie op: https://www.denieuwen200.nl/werkzaamheden.

Parkeren: aan de achterzijde van het pand of - op drukke dagen - bij voetbalvereniging SDW aan de Seineweg. Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen elders te parkeren.

feedback