Gezondheidsverklaring auto met aanhangwagen

Gezondheidsverklaring invullen

Vul de Gezondheidsverklaring in via Mijn CBR. Log in met uw DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander. De Gezondheidsverklaring betaalt u via iDeal.

Inloggen Mijn CBR met DigiD

In onderstaand filmpje wordt uitgelegd hoe het aanvragen van DigiD verloopt.

Wilt u hulp bij het aanvragen van een DigiD? Ga dan naar de bibliotheek. Daar helpen ze u verder. Ook als u geen lid bent. Zo worden er steeds meer ‘Informatiepunten Digitale Overheid’ geopend en kunt u er gratis computercursussen volgen. Zoals de cursussen Klik & Tik en Digisterker. In de cursus ‘Werken met de e-overheid’ van Digisterker leert u een DigiD aanvragen en omgaan met de websites van de overheid. Zo regelt u uw zaken met de overheid voortaan zelf, via internet. Via het Informatiepunt Digitale Overheid kunt u opzoeken waar computercursussen bij u in de buurt zijn.


Kunt of wilt u geen DigiD aanvragen? Koop dan een Gezondheidsverklaring op papier. De verwerking van een papieren Gezondheidsverklaring, per gewone post, duurt waarschijnlijk langer dan wanneer u die digitaal indient op Mijn CBR. Ook kunt u zonder DigiD de status van de verwerking niet volgen op Mijn CBR.