Gezondheidsverklaring recreatievaart

Gezondheidsverklaring Recreatievaart op papier

We adviseren u om uw Gezondheidsverklaring voor Recreatievaart online in te vullen via Mijn CBR. Dit heeft vooral voordelen voor u. Zo gaat de verwerking van online ingevulde Gezondheidsverklaringen een stuk sneller en is er minder kans op fouten.

Wilt u leren hoe u formulieren op de computer invult en via internet verstuurt? Bij de bibliotheek helpen ze u verder. Ook als u geen lid bent. U kunt er een gratis cursus volgen om te leren omgaan met de computer. Of om te leren omgaan met websites van de overheid. Zo regelt u voortaan zelf dingen met de overheid via de computer.

Kunt of wilt u de aanvraag niet online doen, dan zijn er een aantal mogelijkheden om een papieren Gezondheidsverklaring voor het vaarbewijs te kopen. 

Via onze webshop

U kunt een papieren Gezondheidsverklaring bestellen via onze webshop. Bijvoorbeeld als u geen DigiD heeft of als u voor iemand anders wilt bestellen. Betaling gaat via Ideal. Let hierbij op dat u een 'Gezondheidsverklaring Recreatievaart' koopt.

Telefonisch

De papieren gezondheidsverklaring voor recreatievaart is niet verkrijgbaar bij de gemeente of een examencentrum. Heeft u niet de mogelijkheid om met Ideal te betalen dan kunt de Gezondheidsverklaring recreatievaart telefonisch aanvragen bij onze Klantenservice via  088 227 77 00 en de optie 'voor vragen over de gezondheidsverklaring'.