Vervolg nieuws brand Rijswijk

Vervolg nieuws brand Rijswijk

3 jan - 17.31 uur | De examenlocatie van het CBR aan de Lange Kleiweg 30 is voorlopig vanwege de brand niet beschikbaar.

Alle geplande examens worden zoals bericht verplaatst.

Geen reserveringen theorie-examens in Rijswijk

Het CBR heeft moeten besluiten dat tot nader order geen theorie-examens geboekt kunnen worden in Rijswijk. Verder zorgen wij dat de extra toeslag die we automatisch in rekening brengen als wij een examen voor klanten verplaatsen naar een zaterdag, door ons worden teruggeboekt.

Dienstverlening divisie CCV ook verstoord door brand

De CBR-divisie voor beroepsexamens (CCV) ondervindt extra hinder van de brand in examencentrum Rijswijk omdat dit administratieve kantoor zich op hetzelfde adres bevindt als het examencentrum.

De geplande taxi praktijkexamens in Rijswijk worden komende week afgenomen vanuit Event Plaza, eveneens aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Opleiders en kandidaten worden hierover geïnformeerd.

De overige dienstverlening van de divisie CCV kan de komende weken wat langer duren dan u van ons gewend bent. De klantenservice van CCV zal begin volgende week klanten gaan terugbellen die wij vanaf vrijdag (3-1) niet te woord hebben kunnen staan. Daarnaast zal de verzending van passen, certificaten en reacties op certificeringsaanvragen ook pas in de loop van volgende week hervat kunnen worden.

In geval van spoed kunnen opleiders contact opnemen met de examenmanager, kandidaten kunnen contact opnemen met de klantenservice. Onze excuses voor het ongemak.

Informatie rond de brand in examencentrum Rijswijk
Informatie rond de brand in examencentrum Rijswijk
feedback