Vernieuwde CBR-website

Vernieuwde CBR-website

Bij de CBR-koers ‘Veilig thuiskomen, door informeren, toetsen, en monitoren’ hoort een andere website.

Door betere informatievoorziening willen we onze klanten beter in staat stellen om veilige keuzes te maken. Bijvoorbeeld bij het vinden van een rijschool. Of als je een medische aandoening hebt die effect heeft op je rijveiligheid.

Nieuwe Rijschoolzoeker

Het grootste deel van onze klanten wil een rijbewijs halen. Dat begint bij het vinden van een goede rijschool. Daarom heeft de ‘Rijschoolzoeker’ een prominente plek op de vernieuwde website. Met handige filters, zodat je zelf kan kiezen wat voor jou belangrijk is. Je kunt nu aangeven wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld dat je rijschool motorrijles geeft. Of welk slagingspercentage een rijschool heeft.

Snel antwoord op je vraag

We hebben niet alleen de look-and-feel aangepast waarmee de website een frisse en moderne uitstraling krijgt, ook de opbouw is anders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste mensen binnenkomen via google. Vindbaarheid van informatie via een zoekmachine staat dus centraal. Voortaan kom je direct op de juiste CBR-pagina terecht. De website is uiteraard geschikt voor alle (mobiele) apparaten. De komende maanden verbeteren we de website stapsgewijs.

feedback