Vergroot je kans om in 1x te slagen met onze tips

Vergroot je kans om in 1x te slagen met onze tips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Oók bij het halen van je rijbewijs.

Om jongeren hierbij te helpen hebben we al een aantal jaren onze Rijbewijstips. Deze helpen je bij je voorbereiding op je theorie- en praktijkexamen en alles wat daarbij komt kijken. Het start bij het kiezen van een goede rijschool. En wist je dat je echt geen perfecte rit hoeft te rijden bij je praktijkexamen? Als je examinator maar kan zien dat je veilig en zelfstandig rijdt.

In onze nieuwe socialmediacampagne die vandaag start brengen we de Rijbewijstips én onze Rijschoolzoeker onder de aandacht bij jongeren. Dat doen we op Facebook, YouTube en Instagram. In verschillende advertenties komen herkenbare struggles bij het halen van het rijbewijs aan bod en geven we de beste tips. Met onze vorige campagne hebben we 1,1 miljoen jongeren bereikt. En gaf bijna 40% van de bezoekers die feedback heeft gegeven aan dat de resultaten uit de Rijschoolzoeker invloed hebben gehad op hun rijschoolkeuze.

Een goede voorbereiding is nu extra belangrijk. Zeker omdat het door corona langer kan duren voordat je op examen kunt. Dus hoe beter jij je voorbereidt, hoe groter de kans om in één keer te slagen.

Bekijk al onze tips alvast op CBR Rijbewijstips. Volg ons ook op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws en interessante info.

feedback