Update brand examencentrum Rijswijk

Update brand examencentrum Rijswijk

3 jan -13.47 uur | Vanwege de brand in het examencentrum van Rijswijk neemt het CBR voorlopig geen theorie- en praktijkexamens en rijtesten af vanuit het examencentrum aan Lange Kleiweg 30.

Praktijkexamens wijken uit naar Event Plaza

Voor alle praktijkexamens is een uitwijklocatie gevonden. Zij vertrekken vanaf maandag 6 januari vanuit Event Plaza, Lange Kleiweg 86 in Rijswijk. Alle opleiders en kandidaten worden hierover ge√Įnformeerd. Voor de praktijkexamens die vandaag helaas niet zijn doorgegaan, kunnen de kandidaten in overleg met hun rijschool een nieuwe datum kiezen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Er is hiervoor capaciteit beschikbaar gesteld tussen 13 en 24 januari.

Theorie-examens

In Rijswijk stonden voor vandaag geen theorie-examens gepland. De theorie-examens die voor morgen, zaterdag 4 januari, op het programma stonden, worden verplaatst naar onze locatie in Barendrecht. De theorie-examens vanaf volgende week worden zoveel mogelijk verplaatst naar CBR-locaties in de omgeving. De kandidaat hoeft geen actie te ondernemen als het nieuwe examenmoment niet uitkomt. Een dag na dit examenmoment kan de kandidaat zelf via Mijn CBR een nieuw examen plannen.

De Klantenservice belt vandaag alle theoriekandidaten die zelf hadden gereserveerd voor Rijswijk met het aanbod morgen in Barendrecht examen te doen.

Kandidaten die via opleiders morgen een examen gereserveerd hebben, kunnen ook morgen in Barendrecht terecht, of kunnen in overleg met de opleider een nieuwe datum kiezen.

Rijtesten

Alle rijtesten worden verplaatst naar de CBR locatie aan de Lange Kleiweg 60 in Rijswijk. Ook deze klanten worden hierover geinformeerd.

Informatie rond de brand in examencentrum Rijswijk
Informatie rond de brand in examencentrum Rijswijk
feedback