Tweede examencentrum Rijswijk blijft langer 

Tweede examencentrum Rijswijk blijft langer 

Het tweede examencentrum in Rijswijk, Event Plaza (zie foto) aan de Lange Kleiweg 86, blijft langer beschikbaar. Vanaf de start op 4 april 2022 zou het een jaar open zijn. Die periode wordt nu verlengd tot en met december 2023. Dat komt door de drukte bij de rijexamens.

Bij Event Plaza kun je praktijkexamen doen voor bromfiets, motor verkeersdeelneming en auto met aanhangwagen, van maandag tot en met donderdag. Op die dagen zijn daar ook soms praktijkexamens en toetsen voor de auto. In totaal kunnen bij Event Plaza maximaal 8 kandidaten tegelijk afrijden.

Verder zijn er 21 examenplekken bij het vaste examencentrum in Rijswijk (Lange Kleiweg 30). En bij het examencentrum in Zoetermeer is het aantal examenplekken met 1 opgehoogd naar 12. Daarmee hebben de examenkandidaten in de regio Haaglanden de beschikking over in totaal 41 examenplekken, 9 meer dan vorig jaar. Dat levert in een jaar ongeveer 12.000 extra praktijkexamens op. Voor het afnemen van deze examens zoekt het CBR nog steeds nieuwe examinatoren.

Zie ook:
vacature voor examinator in Rijswijk

feedback