Maatregelen door wegwerkzaamheden in Haarlem  

Maatregelen door wegwerkzaamheden in Haarlem  

Het examencentrum in Haarlem is in januari en februari beperkt bereikbaar. Dat komt door een nieuwe inrichting van de Professor Eijkmanlaan. Afhankelijk van het weer lopen de werkzaamheden mogelijk uit tot in maart. Dit heeft met name gevolgen voor onze praktijkexamens en toetsen. Door de wegwerkzaamheden hebben we onderstaande maatregelen opgesteld. Als die maatregelen stoppen, laten we dat weten.

Tijdelijke locatie Haarlem


Maatregelen

Praktijkexamens auto en motor 

De praktijkexamens auto en de motorexamens verkeersdeelneming beginnen met ingang van woensdag 4 januari 2023 tijdelijk vanaf parkeerplekken vlakbij het clubhuis van voetbalvereniging Yildiz Spor aan het Reinaldapad 6 in Haarlem. Het eindgesprek met de uitslag van de examens wordt gehouden in de kantine van het clubhuis op de eerste verdieping. Daar zijn ook een wachtruimte met een beperkte koffievoorziening en toiletten. De kantine is bereikbaar via een stalen trap aan de buitenzijde van het pand. 

Praktijkexamens bromfiets en auto met aanhangwagen 

De praktijkexamens voor de bromfiets en de auto met aanhangwagen blijven bij ons examencentrum aan de Professor Eijkmanlaan 2. De bromfietsexamens starten vanaf onze eigen parkeerplaats. De examens voor de auto met aanhangwagen beginnen dichtbij op het parkeerterrein van hockeyclub Saxenburg aan de Boerhaavelaan 47. Als dat niet kan, dan is de start langs de doorgaande weg voor het examencentrum (oude bushalte Boerhaavelaan).  

Theorie-examens 

Het theorie-examencentrum blijft open in ons gebouw aan de Professor Eijkmanlaan. 

CCV-examens 

Alle taxi-examens blijven starten vanaf ons examencentrum aan de Professor Eijkmanlaan.  

Rijtesten 

De rijtesten blijven starten vanaf ons examencentrum aan de Professor Eijkmanlaan.  

Zie ook: Website gemeente Haarlem

feedback