Jan Jurgen Huizing directeur Bedrijfsvoering (COO) bij het CBR

Jan Jurgen Huizing directeur Bedrijfsvoering (COO) bij het CBR

Jan Jurgen Huizing is per 1 januari 2019 door Minister Cora van Nieuwenhuizen benoemd als directeur Bedrijfsvoering (COO) bij het CBR.

Jan Jurgen Huizing vormt samen met algemeen directeur Petra Delsing de directie van het CBR.

Jan Jurgen Huizing werkt op dit moment bij het UWV. Nadat hij vanaf 2013 directeur Uitvoering Sociaal Medische Zaken was, is hij sinds juli 2017 transitie-regisseur. Jan Jurgen heeft een brede ervaring bij de Rijksoverheid. Hij is onder meer in verschillende functies werkzaam geweest bij Rijkswaterstaat en heeft diverse interim opdrachten vervuld, zoals als Hoofddirecteur (COO) van de Dienst Uitvoering Onderwijs i.o. bij OC&W.

Jan Mengelers, voorzitter Raad van Toezicht: “Ik ben blij dat we Jan Jurgen Huizing als directeur Bedrijfsvoering kunnen verwelkomen. Hij heeft ruime ervaring op belangrijke terreinen als dienstverlening, ICT en financiën. Jan Jurgen is resultaat gedreven en mensgericht en heeft laten zien dat hij over de executiekracht beschikt die nodig is in deze functie bij het CBR. Wij hebben het volste vertrouwen dat Jan Jurgen samen met Petra Delsing als directieteam het CBR verder gaat brengen.”

Jan Jurgen is als directielid de opvolger van René Verstraeten.

feedback