Examencentrum Groningen vernieuwd 

Examencentrum Groningen vernieuwd 

Ons examencentrum in Groningen krijgt een fris gezicht. De buitenkant wordt vernieuwd. Ook wordt het luchtbehandelingssysteem aangepast. Dat gebeurt in het eerste kwartaal van 2023. Mogelijk lopen de werkzaamheden uit tot in het begin van het tweede kwartaal.

De verbouwing heeft gevolgen voor onze examens, toetsen en rijtesten. Zo verwachten we lawaai tijdens de werkzaamheden. Ook wordt het op veel dagen moeilijk om te parkeren op de plekken voor en achter ons gebouw aan de Protonstraat 3. Daarom zetten we verkeersregelaars in om iedereen te begeleiden en de juiste plaats te wijzen. Verder treffen we vanaf januari onderstaande maatregelen.

Maatregelen

Praktijkexamens

De autopraktijkexamens beginnen en eindigen op de parkeerplekken tegenover de achterkant van het gebouw. We verwachten dat de praktijkexamens voor auto met aanhangwagen ook aan de achterkant kunnen beginnen. Als dat op sommige dagen niet mogelijk is, beginnen we aan de doorgaande weg voor het examencentrum.

Theorie-examens

Het theorie-examencentrum blijft open op woensdag en donderdag.

Beroepsexamens (CCV)

Van januari tot en met april 2023 wijken alle beroepsexamens uit van de Protonstraat naar LCW Groningen bv aan de Westpoort Londenweg 10 in Groningen (postcode 9704 CH , postbus 2318).

Rijtesten

De rijtesten beginnen en eindigen op de parkeerplekken tegenover de achterkant van het gebouw.

Bezoek

We vragen je om tijdens de verbouwing niet naar ons examencentrum te komen als je zelf geen examen of rijtest hebt. Voor toiletbezoek of een kop koffie kun je dan gebruik maken van het grote parkeerterrein aan de overkant van de doorgaande weg.

feedback