CBR breidt klantonderzoek uit

CBR breidt klantonderzoek uit

Vanaf 15 juni breidt het CBR zijn klanttevredenheidsonderzoek uit.

Het CBR spant zich continu in om de dienstverlening aan zijn klanten te optimaliseren. Het meten van de klanttevredenheid is hierbij essentieel. Vanaf 15 juni breidt het CBR zijn klanttevredenheidsonderzoek uit. Kandidaten die een beroepsexamen, praktijk of theorie, hebben gedaan en kandidaten van het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets ontvangen dan ook een uitnodiging voor het klantonderzoek. 

Praktijkkandidaten kunnen hun mening geven over onder meer de informatie in het ontvangstgesprek, het op het gemak stellen door de examinator en de toelichting op de uitslag van het examen. Theoriekandidaten wordt gevraagd naar hun mening over het reserveren van het theorie-examen, de omgang met CBR-medewerkers en hun voorbereiding op het examen.

Het CBR hield al enkele jaren een klantonderzoek onder kandidaten van het autopraktijkexamen. Vorig jaar is deze uitgebreid naar kandidaten van de praktijkexamens motor verkeersdeelneming, bromfiets en auto met aanhangwagen. Met de resultaten uit de klantonderzoeken kan het CBR verder werken aan een hoogwaardige dienstverlening voor al zijn klanten.

feedback