Bent u bij de klankbordbijeenkomst op 8 juni?

Bent u bij de klankbordbijeenkomst op 8 juni?
De werkwijze van het CBR voor de geschiktheidsbeoordeling verandert. Graag nodigen wij artsen en specialisten die rijbewijskeuringen verrichten uit voor de klankbordbijeenkomst ‘Nieuwe werkwijze geschiktheidsbeoordeling’ op 8 juni aanstaande.

Waarom deze bijeenkomst?
Eind 2014 hebben we een aantal klankbordbijeenkomsten gehouden om onze ideeën over een nieuwe, digitale werkwijze bij u te toetsen. Uit deze bijeenkomsten hebben we veel aandachtspunten, tips en wensen opgehaald. We vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden en stellen uw mening zeer op prijs. In deze vervolgbijeenkomst informeren we u daarom over de actuele stand van zaken en het vervolgtraject en toetsen we voorgenomen keuzes bij u. Ook als u niet op de eerste bijeenkomst was, bent u van harte welkom op de bijeenkomst van 8 juni.

Wanneer en waar?

Wanneer:maandag 8 juni 2015

Tijd:18.30 - 20.30 uur (inclusief broodjes-maaltijd)

Locatie:Amersfoort (locatie volgt per mail na ontvangst van uw aanmelding)

Deelnemen?
U kunt zich tot en met 31 mei aanmelden door een mail te sturen naar: rijgeschiktheid.specialistenbeheer onder vermelding van ‘aanmelding klankbordbijeenkomst’. Wilt u in de mail uw organisatie, naam en specialisme aangeven?

Informatie
Meer informatie over de veranderingen en klankbordbijeenkomsten vindt u links in het menu onder ‘Keuren voor het CBR’ en daarna ‘artsenportaal’.

feedback