CBR volgt adviezen kabinet en past coronamaatregelen aan

 CBR volgt adviezen kabinet en past coronamaatregelen aan

Vanaf zaterdag 6 november veranderen de coronamaatregelen bij het CBR.

Vanaf zaterdag 6 november scherpt het kabinet de coronamaatregelen aan. Ieders gezondheid is het meest belangrijk. Vanaf zaterdag 6 november dragen we daarom in alle publieke ruimten van het CBR weer een mondkapje. Dit geldt voor examenkandidaten, cursisten, opleiders en CBR-medewerkers. Bij binnenkomst krijg je een mondkapje van het CBR. Tijdens het theorie-examen blijft het mondkapje ook op. Het dragen van het mondkapje blijven we ook doen tijdens praktijkexamens. Vanaf zaterdag 6 november kunnen er helaas geen instructeurs als derde persoon meerijden bij examens en toetsen. Examinatoren in opleiding rijden nog wel mee om hun opleiding niet te hinderen, dit geldt ook voor WRM-stages, RIS-begeleiding en voor de examens directiechauffeur.

We blijven kandidaten en andere bezoekers oproepen om niet naar onze locaties te komen met coronaklachten. Examens kunnen kosteloos worden uitgesteld. Voor het theorie-examen kan je dit ook eenvoudig zelf doen via Mijn CBR.

Voor meer informatie over reserveringstermijnen van de examens: kijk op onze pagina. Voor meer informatie over de corona-inhaalslag examens: kijk in ons dossier.


Zie verder meest gestelde vragen coronavirus.

Meer over Corona

www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

feedback