Alle theorie-examens weer van start

  Alle theorie-examens weer van start

Na lang wachten kun je vanaf vandaag weer voor alle categorieën theorie-examen doen bij het CBR. We zijn blij dat we weer volop aan de slag kunnen!

Al onze examencentra zijn zo ingericht dat je makkelijk en veilig examen kunt doen. Het geduld van kandidaten werd flink op de proef gesteld omdat we ruim vier maanden geen theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart mochten afnemen. Vandaag mochten we alle 4.300 kandidaten die op de planning stonden weer ontvangen. De start ging niet helemaal vlekkeloos vanwege een technische storing op enkele locaties. Gelukkig is dit opgelost en heeft vrijwel iedereen weer examen kunnen doen. Veel blije en opgeluchte gezichten van de eerste geslaagden.

Kandidaten die het examen vanwege de lockdown moeten inhalen, krijgen voorrang. We zetten de komende weken stap voor stap extra openingsdagen in, ook op zaterdagen en avonden. Ook kun je het theorie-examen tijdelijk vijf keer verplaatsen naar een eerder of later moment.

Kom goed voorbereid

We vragen iedereen om pas examen te doen als je goed bent voorbereid. Door corona zijn er ruim 700.000 examens en toetsen in te halen. Hoe minder herexamens er komen, hoe eerder er weer snel examen gedaan kan worden.

Meer over Corona

www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

feedback