Hand met autosleutel bij deurslot

Inloggen op Mijn CBR

U maakt gebruik van een browser die mogelijk niet correct werkt met de CBR website. Maak bij voorkeur gebruik van de nieuwste versie van uw browser.

Op dit moment is het CBR bezig om ruim 300.000 examens opnieuw in te plannen. Hierdoor is het extra druk. Het kan zijn dat u op een minder nette manier geblokkeerd wordt of geen toegang kan krijgen tot de services van het CBR. Wij verwachten dat het de komende periode nog druk zal blijven. Wij vragen om uw begrip.


Komt u hier om het reserveringsnummer voor uw theorie-examen op te zoeken? Log dan nu niet in maar kom gewoon op het examenmoment naar het examencentrum, dan zoeken we aan de balie uw nummer even op, dat is geen probleem. Vergeet in elk geval uw legitimatie niet!

Op Mijn CBR kunt u uw zaken regelen met het CBR. Eenvoudig en snel. U moet wel eerst inloggen met uw eigen DigiD.

Step 1

Let op! Voor alles rond uw Gezondheidsverklaring kunt u alleen inloggen via DigiD met SMS of App. Houd dan dus ook uw telefoon bij de hand.

 

Step 1

Hebt u nog geen DigiD?

Vraag uw DigiD aan op digid.nl. Gebruik nooit een DigiD van een ander, ook niet van uw ouders, kinderen, broer of zus.

Kunt u geen DigiD aanvragen? Machtig dan uw rijschool via dit formulier (voor het reserveren van een praktijkexamen of toets voor de personenauto). Of bel Klantenservice voor theorie-examen of Gezondheidsverklaring.