Wat is de reserveringstermijn voor een theorie-examen?

Op onze site zie je wat de gemiddelde wachttijd voor het theorie-examen is. In Mijn CBR kun je per examenlocatie zien op welke data en tijden je theorie-examen kunt doen. We raden je aan om regelmatig te kijken want er komen regelmatig nieuwe examenplekken bij.

Door corona moeten er veel theorie-examens worden ingehaald. Daarom kunnen de wachttijden langer zijn dan we willen. Gelukkig mogen we weer meer mensen tegelijkertijd toelaten in de examenzaal. We verwachten dat de wachttijd voor een theorie-examen hierdoor korter zal worden. Ook zijn we extra open op zaterdag en in de avonden. Heb je jouw examen al gereserveerd en wil je eerder op examen? Dan kan je jouw reservering vervroegen als er een plek vrij komt. Houd hiervoor Mijn CBR in de gaten. Je kunt je examen 5 keer verzetten.

Heb je het theorie-examen via je opleider gereserveerd? Neem dan contact op met je rijopleider om te vragen wanneer jij examen kunt doen.

Theorie-examenplekken 2022 vanaf half oktober beschikbaar
Naar verwachting komen er vanaf half oktober theorie-examenplekken vrij voor 2022. Dit geldt voor de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en voor de theorie-examens van CCV. Op dit moment weten we nog niet op welke dag de plekken precies beschikbaar komen.

feedback