Hoe log ik in bij Mijn CBR?

Via Mijn CBR regelt u gemakkelijk al uw zaken met het CBR. U kunt bijvoorbeeld examens reserveren, een Gezondheidsverklaring invullen en de berichten lezen die u van het CBR heeft gekregen. Om in te loggen gebruikt u DigiD. Hieronder leest u hoe u inlogt bij Mijn CBR.

  1. Ga naar Mijn CBR. Het kan zijn dat u in een wachtrij komt voordat u kunt inloggen. Er is een wachtrij omdat Mijn CBR niet iedereen tegelijk kan helpen en het systeem vastloopt als er te veel mensen op de website zijn.
  2. Op het scherm ziet u wat uw plek is in de wachtrij. Ook ziet u wanneer u aan de beurt bent om in te loggen.
  3. Bent u aan de beurt? Dan wordt u binnen een paar seconden doorgestuurd naar de inlogpagina. U heeft dan 2 minuten de tijd om in te loggen. Logt u niet in binnen de 2 minuten? Dan komt u opnieuw in de wachtrij.
  4. Kies DigiD met sms-controle of de DigiD-app.
  5. Volg de stappen om in te loggen met DigiD. Krijgt u een foutmelding? Probeer dan opnieuw in te loggen en controleer of u de juiste DigiD gegevens invult. Als het niet lukt om in te loggen, neem dan contact op met DigiD.
  6. U bent nu ingelogd in Mijn CBR.


Wat zijn de openingstijden van Mijn CBR?
De openingstijden van Mijn CBR zijn van maandag tot en met zaterdag van 6.00 tot 00.00 uur en op zondag van 13.00 tot 00.00 uur.

In welke talen is Mijn CBR beschikbaar?
Mijn CBR is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

feedback