Veiligheidsadviseur

Verlengen certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren

Het certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren is vijf jaar geldig. Het is strafbaar om te werken met een verlopen certificaat.

Is uw certificaat verlopen? Dan moet u het initiële examen Veiligheidsadviseur over de binnenwateren opnieuw afleggen en niet het verlengingsexamen.

Voorwaarden verlenging certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren

Om uw certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren te verlengen moet u aan de onderstaande voorwaarden voldoen.

Certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren

U mag alleen een verlengingsexamen afleggen, als u in het bezit bent van het bijbehorende certificaat. Dit certificaat moet nog geldig zijn.

Certificaat Veiligheidsadviseur over de binnenwateren

Verlengingsexamen Veiligheidsadviseur over de binnenwateren (VVB)

Om uw certificaat te verlengen moet u binnen één jaar vóór de vervaldatum slagen voor het verlengingsexamen. De verlenging gaat in op de vervaldatum (niet de examendatum) van het certificaat. U kunt het examen aanvragen via de opleider. Ook is het mogelijk het examen rechtstreeks bij het CBR aan te vragen.

Verlengingsexamen Veiligheidsadviseur over de binnenwateren (VVB)

Aanvraagformulier certificaat Veiligheidsadviseur

Om het certificaat Veiligheidsadviseur te krijgen, moet u het aanvraagformulier invullen en opsturen. U kunt het pasje al voor uw examen aanvragen zodat u het pasje snel na uw examen krijgt.

Vrijstelling mogelijk?

Bij geen van deze voorwaarden is vrijstelling mogelijk.

feedback